Bjorn Trend / Saturday Night Hotmix
Bjorn Trend
Kapellen, Belgium, 1975

Facebook: /Bjorn-Trend
Twitter: @BjornTrend

The show airs on:
Every saturday from
22.00 uur - 00.00 uur
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Bookings: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itInformation:

Bjorn Trend, in het dagelijkse leven Bjorn van Zundert, doet al meer dan 20 jaar zijn ding in het radio en muziekwereldje. Sommigen kennen hem van de radio, in dit geval Contact-Dance.com waar hij al sinds de start in 1996 bij betrokken is. Liefhebbers van het hardere genre kennen hem beter als Dj Bjorno van the-site in Wuustwezel waar hij jarenlang resident Dj was.

Bjorn Trend is een verlengde van wat C-Jay Bjorn vroeger voor Contact-Dance.com deed, de betere club tunes spelen dus. In zijn sets mag je ook een streep Urban verwachten als het publiek er zin in heeft.

Met tal van Contact-Dance parties op zijn naam in o.a. Highstreet, Illusion, Lamborghieni, Zenith, Dixies en sets in Zillion, Versuz, Café Local, BBC en nog vele andere is Bjorn Trend een brok ervaring in de party scene met een neus voor de echter party Tunes!

Een weerspiegeling van de club sound die Bjorn Trend smaakt kan je elke zaterdagavond verwachten tussen 22.00u en middernacht op Contact-Dance.com en dit onder de naam Saturday Night Hot mix !

Dit programma staat garant voor 2 uur lang de beste club knallers zonder teveel blabla, maar wel de juiste boem boem. De ideale opwarmer voor je zaterdagavond dus. De playlist van de SHM zal je elke week hier op de C-website terug vinden...
Latest Tracklists: