Win Page
Het is altijd feest bij Contact-Dance. We blijven prijzen weggeven aan onze luisteraar. Dit doen we door acties op de radio, op de website, in onze nieuwsbrieven en vele andere manieren. Natuurlijk lees je over de acties alle informatie terug op onze website. Hieronder vindt je een compleet schema van alle actuele acties en ook de diverse acties die eraan komen. Winnen doe je met Contact-Dance!

Contact-Dance is momenteel druk aan het werken aan meer acties op onze zender. Tot die tijd gaan we veel 'kleinere' website acties opzetten. Heeft u een product wat u speciaal onder de aandacht wilt brengen en wilt promoten op Contact-Dance. Laat u zich dan voorlichten door onze acquisiteur. Zie hier meer informatie.
"Oud papier, geef het maar hier"
Vanaf woensdag 3 augustus start Contact-Dance met een spectaculaire campagne om uw oude festival tickets te hergebruiken. Met de naam "Oud papier, geef het maar hier" zamelt Contact-Dance de oude festival tickets in en zorgt ervoor dat je dan ook iets terug krijgt. Je krijgt namelijk 4 vrijkaarten voor het Euro Space Center in Transinne.

Het Euro Space Center werd ingehuldigd in 1991. Het centrum is gebouwd naar het model van de US Space Camp te Huntsville, Alabama, Verenigde Staten en werkt met dezelfde geavanceerde apparatuur en software als de echte astronautenopleiding in het Marshall Space Flight Center, dat eveneens in Huntsville gelegen is. Al met al super interessant en een leuk uitje voor met vrienden of het hele gezin. Kortom meedoen aan die actie.

Bedrijf: Euro Space Center

Bijzonderde prijzen met Outspot


Outspot levert elke week weer een spetterende actie voor onze website op. Outspot biedt je telkens een belevenis aan uitzonderlijke prijs. Zo krijg je de mogelijkheid je leven nóg meer kleur te geven. Dit doen we door je te inspireren met enkele interessante aanbiedingen per week. Voor jou of voor je vrienden, je familie of partner. En dat aan flinke kortingen tot -80%.

Voor Contact-Dance maken ze niet alleen deze korting mogelijk maar je kan elke week ook nog door simpelweg je in te schrijven voor hun nieuwsbrief kans maken op de meest spectaculaire prijzen. Dit doe je door links onderin bij de pagina waarop je jezelf bevindt. simpelweg te klikken op het Outspot logo. Dit kan op (bijna) elke pagina van onze Contact-Dance website.

Bedrijf: Outspot