Non-Spot
Non-spot adverteren:
De naam zegt het al. Adverteren zonder gebruik te maken van de traditionele radiospot. De luisteraar vandaag de dag is verwend. Ze verwachten van u als adverteerder steeds weer een vernieuwende en eigentijdse insteek om op te vallen. Contact-Dance biedt diverse methoden aan om dit te bereiken. Samen met u gaat onze accountmanager aan de slag om voor u een creatief concept te bedenken wat zowel bij uw bedrijf als bij Contact-Dance past. Non-spot adverteren biedt u als adverteerder een unieke kans om op een 'ludieke' manier in de schijnwerpers te komen staan. Speerpunten bij non-spot adverteren op Contact-Dance zullen altijd zijn: vernieuwend, jong en spraakmakend. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden voor non-spot adverteren op Contact-Dance.  Zelf een idee voor een campagne? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Meer informatie? This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Programma acties:
Stelt u zichzelf eens voor. Een radio programma waarin uw productnaam vele malen voorbij komt voor een spotprijsje. Dit klinkt goed toch?! Contact-Dance biedt deze mogelijkheid aan. Sponsor een programma op Contact-Dance. Elk half uur na het reclame blok wordt voordat het programma verder gaat de volgende boodschap afgespeeld: "dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door uw bedrijfsnaam". Deze boodschap komt voor u op het beste moment van de show. Na de reclame spits de luisteraar altijd zijn oren wijder open omdat hij/zij wilt weten welke track er op dat moment aan komt. Het eerste wat ze dus duidelijk zullen horen is uw naam. U kan zelf kiezen welk programma u wilt mogelijk maken. (Kijk hiervoor eens bij de programmering). Daarnaast is deze vorm van adverteren zeer goedkoop en toch opvallend. Voor prijzen kan u een bezoek brengen aan de tarieven pagina.


Item sponsoring:
Lacht u zich elke week weer dubbel om een bepaald programma onderdeel in een van onze shows. Vindt u het onderdeel zeer goed bij u passen. Of heeft u juist een idee voor een programma idee wat goed bij Contact-Dance past en u wilt mogelijk maken. Wordt dan nu naamgever van dit item. Het door u geadopteerde programma onderdeel krijgt uw bedrijfsnaam/productnaam toegewezen. Indien het idee van u af komt zorgen wij ervoor dat dit uitgewerkt wordt en geproduceerd wordt tot een volwassen programma onderdeel. Prijzen voor een item sponsoring liggen uiteen mede door o.a. het tijdstip van uitzenden en complexiteit van het onderdeel. Informeer hiervoor bij u accountmanager voor de beste oplossingen met betrekking tot uw bedrijf en Contact-Dance.


Nieuwsbrief:
Eens in de zoveel tijd geven wij de Newsletter uit. Dit is een nieuwsbrief die naar iedereen die bij ons ingeschreven staat. Deze nieuwsbrief  is voor u de mogelijkheid om bij een grote database van gelijkgestemden onder de aandacht te komen. Zo bestaat de mogelijkheid om een advertentie te zetten in deze nieuwsbrief. Maar kan u ook input geven aan een redactioneel artikel in de nieuwsbrief. Wij bieden samen met u dit concept aan als een interessante ontwikkeling op de nieuwe mogelijkheden voor adverteren in de media wereld.
Social Media:
Uiteraard kunnen we vandaag de dag niet meer om het medium "Social Media" Heen, services zoals Facebook en Twitter zijn alom vertegenwoordigd in reclamecampages en kunnen tegen lage kosten heel breed ingezet worden binnen uw reclamestrategie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.