Online
Vijf jaar geleden zag de bevolking van ons land internet voornamelijk als een bron van informatie. Maar vandaag de dag is internet vele malen meer. Ongeveer 67% van de Belgen gebruikt internet minimaal 1 maal per week en van deze 67% zit zeker de helft dagelijks op het internet. Ook blijkt dat de grootste groep internet gebruikers onder de 34 jarige leeftijd ligt. (Bron: digimedia.be) U begrijpt het al, internet gebruik is de spil van de samenleving aan het worden. Hier bij Contact-Dance denken we ook aan de digitale toekomst en spelen we hier vol op in mee. U kan op dit succes meeliften door te adverteren op www.Contact-Dance.com.

Bij Contact-Dance is internet en onze website het platform waar de radiozender omheen draait. Wij zijn namelijk niet zoals de meeste radiozenders begonnen met uitzenden in de ether en daarna een internet site erbij maken. Maar wij hebben de radiozender synchroon ontwikkeld te samen met de website. Voor ons is de website dan ook van groot belang bij de populariteit van Contact-Dance als radiozender. Onze website is meer dan alleen een portaal om via internet te luisteren naar het radiostation. Het is een crossmediaal platform waardoor wij de luisteraar vele malen meer interactie bieden.

Adverteren d.m.v. banners:
Op de website www.Contact-Dance.com kan u adverteren door middel van banners. Banners zijn (interactieve) plaatjes die op bepaalde posities op de website kunnen worden weergegeven. Contact-Dance biedt niet alleen voor de grote adverteerder mogelijkheden maar ook voor de kleinere adverteerder door het 'see and pay' systeem. Hierdoor betaald u nooit te veel. U betaald voor een aantal views van uw banner. Kortom u betaald nooit te veel voor een advertentie die te weinig mensen hebben gezien. U betaald voor het aantal x dat mensen ook daadwerkelijk uw advertentie hebben bekeken. Daarnaast kan u ook nog kiezen voor 3 verschillende plaatsen van banners. Hierdoor bepaald u zelf wat het beste voor u uitkomt.

De banner kan u zelf aanleveren. (zie hier de aanleverspecificaties). Maar u kan deze ook laten maken door onze producent. Contact-Dance heeft namelijk een speciaal contract met Publi-all voor het produceren van banners en kan hierdoor voor een zeer scherpe prijs deze banner aanleveren. Ga voor meer informatie over het laten produceren van uw banner naar www.publi-all.be en geef bij het contact aan dat het een banner voor de website van Contact-Dance betreft. Voor de kosten van adverteren d.m.v. een banner kan u het beste even contact met ons opnemen.

Banner mogelijkheden:
BANNER 1 BANNER 2 BANNER 3
Banner 1 is onze 'head' banner. Deze banner kan je niet missen. Je bent er zeker van dat je banner opvalt aangezien deze prominent bovenaan de pagina prijkt. De banner is te zien op alle pagina's behalve de home & store pagina's, C-more pagina's en de specials*. Banner 2 is onze 'home' banner. Is altijd opvallen de door u gewilde keuze? Dan is deze banner optie zeker iets voor u. Deze banner ziet iedereen aangezien deze prijkt tussen de news items en de agenda om de home pagina. Banner 3 is onze 'bottom' banner. Prefect voor campagnes waarbij de bezoeker van uw website iets kan winnen maar ook voor andere campagnes zeer geschikt. Deze pagina is op alle pagina's te zien behalve de home pagina en de specials*.
a
keuze pakketen mogelijk: keuzen pakketen mogelijk: keuze pakketen mogelijk:
soft: 10.000 views soft: 22.000 views soft: 12.000
medium: 22.000 views medium: 35.000 views medium: 24.000 views
hard:35.000 vieuws hard: 48.000 views hard: 37.000 views
a
* weather, traffic * weather, traffic