Productie
Bij Contact-Dance accepteren we de door u geproduceerde advertenties. Hier meer over bij de aanleverspecificaties. Maar we bieden u ook de mogelijkheid aan om de advertentie te laten producten door onze exclusieve reclame partner Publiall. We hebben als radiozender een gereduceerd tarief kunnen bedingen bij onze reclame partner voor alle adverteerders van Contact-Dance. Wij hopen met deze dienst u een extra service te kunnen bieden die u bij andere radiozenders wellicht niet zal krijgen.

Publiall is een reclame productie bureau wat zich onderscheid door een groot totaalconcept. Zo kunt u er grafische producten laten ontwikkelen maar ook terecht voor sms diensten, bieden ze de productie van audio commercials aan maar zijn ook in de mogelijkheid om het bedrukken van kleding voor u te regelen. Een all-in concept noemen ze het zelf. Voor Contact-Dance vormt Publi-all een betrouwbare partner die de wensen voor onze adverteerders mogelijk kan maken.

Indien u interesse heeft in een productie van uw advertentie voor Contact-Dance kan u contact opnemen met Publi-all op het volgende mail adres: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Geef in uw mail duidelijk aan dat het een advertentie voor Contact-Dance betreft en Publi-all zal u een aantrekkelijke offerte doen toekomen voor de producten die u wilt laten publiceren. Indien u dit uit handen wilt geven maken wij het nog makkelijker voor u. Bespreek met de aan u toegewezen accountmanager wat u wilt en deze zal voor u al het contact met Publi-all afhandelen.