Aanleverspecificaties
Op deze pagina treft u informatie aan over het aanlever proces voor advertenties op zowel de radiozender als de website. Heeft u hierna nog vragen over het aanlever proces of de specificaties hiervan dan kan u deze mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of contact opnemen met de aan uw bedrijf toegeschreven accountmanager.

Adverteren radio:
Contact-Dance hecht veel waarde aan de kwaliteit van de zender. Door 'geluid' uit te zenden met een hoge kwaliteit kunnen wij de luisteraar net een klein beetje extra luistergenot geven. Om deze kwaliteit te waarborgen hebben wij voor de commercials bepaalde richtlijnen opgesteld. Op deze pagina lees u hier meer over.

De commercial die u te gehore wilt brengen op Contact-Dance dient uiterlijk twee werkdagen voor de eerste uitzending te worden aangeleverd via het daarvoor bestemde e-mail adres. Deze commercial dient lineair aangeleverd te worden op 'WAV' of 'AIFF 16 bits' bestand. Daarnaast dient deze mail de zogeheten uitzendinstructies te bevatten. Het betreft hier de volgende gegevens: campagnenaam, casenummer, campagneperiode, spotlente en de inzet van de commercial. Indien u uw commercial heeft besproken met een van onze accountmanagers dan zal deze voor u al de gegevens op een rij zetten en correct aan u aanleveren.

E-mail adres voor het aanleveren van de uitzendinstructie + commercial:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Adverteren website:
Onze website is de spil van de radiozender. Uw commercial kan hier vertoond worden. Contact-Dance heeft op de website www.Contact-Dance.com drie verschillende advertentie mogelijkheden voor u gecreëerd. Hierover bent u waarschijnlijk al ruim geïnformeerd, anders kan u de informatie terugvinden op de online pagina. De volgende aanleverspecificaties zijn van toepassing voor deze 'banners'.

De banner die u wilt aanbrengen op de website www.Contact-Dance.com dient uiterlijk twee werkdagen voor de eerste vertoning te worden aangeleverd via het daarvoor bestemde e-mail adres. De banner dient aangeleverdte worden op een van de 3 bestandgroten. (banner 1 = 920x51; banner 2 = 468x60 ; banner 3 = 300x250). Het bestand dient te zijn opgemaakt in .jpg, .png of .gif. Andere methoden zijn bespreekbaar. Hiervoor raden wij u aan met uw accountmanager te spreken.
Daarnaast dient deze mail de zogeheten uitzendinstructies te bevatten. Het betreft hier de volgende gegevens: campagnenaam, casenummer, campagneperiode, bannertype en de inzet van de commercial. Indien u uw commercial heeft besproken met een van onze accountmanagers dan zal deze voor u al de gegevens op een rij zetten en correct aan u aanleveren.

E-mail adres voor het aanleveren van de uitzendinstructies + commercial:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it