C-Newsletter
Meld je nu aan voor de Contact-Dance newsletter!! De nieuwsbrief die jou telkens informeert over alles wat een echte Contact-Dance luisteraar interesseert.

Contact-Dance stuurt maandelijks een nieuwsbrief de deur uit. Een nieuwsbrief met veel informatie over natuurlijk de radiozender maar ook over de muziek, aankomende activiteiten en exclusieve acties. De redactie van Contact-Dance probeert elke maand weer de beste informatie voor je bijeen te zoeken en deze voor jou samen te vatten.

Deze unieke nieuwsbrief kan jij GRATIS ontvangen! Door simpelweg je naam en e-mail achter te laten in het hiervoor bedoelde invul scherm op deze pagina. Elke eeste maandag van de maand krijgt je dan de C-Newsletter in uw mailbox. Tevens krijg je zo de kans om mee te doen aan prijsvragen die alleen voor onze nieuwsbrief lezers beschikbaar zijn. Kortom niet alleen de informatie die je interesseert maar ook nog de mogelijkheid om geweldige prijzen te winnen.

Niet alleen kan je jezelf op deze pagina inschrijven voor onze nieuwsbrief, uitschrijven is ook mogelijk. Daarnaast kun je ook alle 'oude' nieuwsbrieven terug vinden. Deze treft u hieronder aan. Wij wensen u veel leesplezier.

Name:

Email: