Algemene informatie
Contact-Dance is DE dance radiozender van Vlaanderen! In de afgelopen jaren heeft Contact-Dance een grote naamsbekendheid opgebouwd onder de naam C-DANCE. Om diverse redenen is besloten niet meer onder die naam verder te gaan. Door een sterke band met de omgeving waar Contact-Dance aktief is weet de radiozender elk moment van de dag vele mensen aan zich te binden. Contact-Dance is een zeer sterk product waarbij de muziek die u hoort bovenaan staat. Muziek die zorgt voor een opzwepend gevoel waardoor de luisteraar de dag met een lekker gevoel kan doorkomen.
 
Wat is Contact-Dance?
Contact-Dance is een lokale radio, gesitueerd in het Oost-Vlaanderse Eeklo met als frequentie 107.6FM Tevens kan iedereen de zender wereldwijd beluisteren via de livestreams op de website van Contact-Dance: http://www.contact-Dance.com.

De zender brengt natuurlijk de muziekstroming 'dance', zoals de naam al doet vermoeden. Maar daarnaast hoort u op Contact-Dance ook R&B en de dance-classics van de jaren 90 tot nu. Alle hits van vroeger en nu hoor je bij ons zeker voorbijkomen, al dan niet met een lekkere beat eronder.
Het radiostation heeft de intentie om zichzelf de komende jaren nog verder uitbreiden met als doel dat steeds meer mensen in Vlaanderen het product Contact-Dance thuis kunnen ontvangen. Natuurlijk via de ether en het internet, maar ook via nieuwere media zoals de mobiele telefoon, tablets en social media.

Contact
Indien u vragen heeft over Contact-Dance, u extra informatie wilt aanvragen, u meer wilt weten over het gebruik van onze logo's, foto's, enz. of enige andere vraag. Wij helpen u graag verder. Hiervoor kan u contact opnemen met onze persvoorlichter. Deze kan u bereiken met de volgende gegevens:
telefoonnummer: +32(0)11762582
 
(e-mail contact wordt geprefereerd boven telefonisch)