Nari & Milani / I'll House U

Nari & Milani

Facebook: /nariandmilani

The show airs on:
Every Monday from
10PM - 11PM CETEmail: not available
Bookings: not available


Information:

Maurizio Nari: Is geboren in Cesena, Italië. Met 20 jaar ervaring in de muziekindustrie, startte hij zijn carrière als radiopresentator in de grote radiostations in Romagna. In januari 1989 debuteerde hij als DJ in Club Symbol in San Marino, waar hij resident DJ bleef tot 1993. In dat jaar tijdens het winterseizoen ging hij verder naar Club Prince in Riccione waar hij op vrijdagnachten speelde. In datzelfde jaar ontving Club Prince ook de prijs als 'best club van het jaar'. Na een aantal succesvolle singles te hebben released, kwam dit tot diverse optredens in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittanië en Griekenland. Tijdens het zomerseizoen werkt Maurizio ook in de meest prestigieuze beach clubs van Italie, zoals Papeete Beach en Villa Papeete.

Ronnie Milani: Is geboren in Milaan. Hij startte zijn muziekcarrière op de radio met zijn eerste ervaring op Radio Hinterland,hierna kon hij zijn carrière verder uitbouwen als DJ in vele clubs door heel Italië. Op dit moment werkt hij in de Rotonda Milano Marittima,één van de meest exclusieve clubs van dit moment in Italië.

In 1995 kwamen Maurizio & Ronnie samen met een groepje vrienden om een opnamestudio te starten. Dit gaf leven aan diverse projecten die bekend werden over heel europa.
Ze brachten diverse Europese successen uit waaronder Sunshine & Happiness met Daryl Pandy, deze haalde de 1ste plaats in de 'Billboard Dance Chart' van '99.

In de afgelopen tien jaar heeft het duo dance tracks geremixed voor beroemdheden zoals Roger Sanches, Laidback Luke, en Axwell , aangevuld met hun eigen producties.

Nari & Milani's 'Kendo' is een van de grootste clubhits ooit en ondervond al direct de support van de Swedish House Mafia, Pete Tong, David Guetta, Steve Aoki, Chuckie, Hardwell, Tiesto, Sander Van Doorn, Alesso, Bob Sinclar, Fatboy Slim, Eddie Halliwell, Laidback Luke en vele anderen.

Echter bleef het daar niet bij, in maart 2012 kwam hun nieuwe plaat “Atom” uit bij Size Records, welke eveneens op support kon rekenen van grote namen zoals Tiesto, Steve Angello, Sebastian Ingrosso en Axwell, deze namen geven al aan hoe veelzijdig de talenten van Nari & Milani zijn!

.En het gaat nog verder, Nari & Milani brengen nu ook wekelijks een radioshow uit, I'll House You. Deze kan je uiteraard beluisteren op Contact-Dance elke Maandag van 22hr tot 23hr!Latest Tracklists: